הפורום הנטורופתי  |  


דף הבית >> שמן גרניום
 
שמן גרניום PELARGONIUM GRAVEOLENS/ GERANIUM
  
השמן מופק מעלי הגרניום ומקורו במצריים.
 
תכונות: מכווץ, מאזן מערכת הורמונלית נשית, מחזק את מערכת החיסון, מחטא, נוגד תולעים, משכך כאב,
נוגד דיכאון, משתן, מרגיע, עוצר דימומים, מרפא פצעים, נוגד דלקת.
 
שימושים עיקריים: חוסר איזון ובעיות הורמונליות אצל נשים, חולשה כללית, שלשול, סוכרת, דימומים, טחורים,
תולעים, גסטריטיס, חרדה ודיכאון, הפחתת גודש נוזלים, צלוליטיס, היפראקטיביות, בעיות עור.
 
בהיבט הנפשי: מפחית מתח וחרדה, מרגיע אך גורם לערנות, מאזן גוף ונפש. מקל על מצבי היסטריה ובהלה.
 
שימושים קוסמטיים: טוב לעור עייף, עור דלקתי וגדוש. מנקה ומרענן את העור.
 
אזהרות: לא לשימוש בהריון, מתחת לגיל שנתיים להשתמש רק בהדפה במבער שמנים.
 
עלי גרניום:
הוספה למועדפים  |  הפוך לעמוד הבית  |  מפת האתר  |  כתבו לנו [חזור למעלה]
כל המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, אינו מהווה המלצה לטיפול מכל סוג שהוא או תחליף להתייעצות עם איש מקצוע מוסמך.
יש להיוועץ עם רופא או מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי מזון או תכשירים מכל סוג שהוא.
לייבסיטי - בניית אתרים