הפורום הנטורופתי  |  


דף הבית >> שמן ילנג- ילנג
 

 

שמן ילנג ילנג  YALANG- YALANG/ CANANGA ODORATA
  
השמן מופק מפרחי הצח ומקורו באיי קומורו.
 
תכונות: מוריד לחץ דם, מאט דופק מואץ, מרגיע, אפרודיזיאק (מעורר תשוקה מינית),
מחטא, מחזק, משפר בעיות בכלי הדם, מאזן את הפרשת החלב בעור.
 
שימושים עיקריים: לחץ דם גבוה, דופק מואץ, קרירות מינית, אימפוטנציה, נדודי שינה,
עור מגורה ואקנה,  דיכאון.
 
בהיבט הנפשי: מרגיע מתחים, כעס, לחץ, תסכול. מעודד קרבה רגשית ופיזית.
 
שימושים קוסמטיים: מזין עור יבש, מרגיע עור מגורה ואקנה, טוב לעור שמן עם נקבוביות פתוחות.
מצוין לבישום תערובות ומוצרים קוסמטיים.
 
אזהרות: לא להשתמש בשמן לבדו אלא רק כשהוא בתוך תערובת עם עוד שמנים
מכיוון שעלול לגרום לכאבי ראש.  להשתמש בכמויות קטנות ורק בשימוש חיצוני.
 
פרחי ילנג ילנג:

             בחזרה לרשימת השמנים

הוספה למועדפים  |  הפוך לעמוד הבית  |  מפת האתר  |  כתבו לנו [חזור למעלה]
כל המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, אינו מהווה המלצה לטיפול מכל סוג שהוא או תחליף להתייעצות עם איש מקצוע מוסמך.
יש להיוועץ עם רופא או מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי מזון או תכשירים מכל סוג שהוא.
לייבסיטי - בניית אתרים