הפורום הנטורופתי  |  


דף הבית >> שמן מור
 
שמן מור  MYRRH/ COMMIPHORA MOLMOL
השמן מופק מהשרף של גזע העץ ומקורו בסומליה.
 
תכונות: נוגד דלקת, מחטא חזק, אנטי בקטריאלי, אנטי פטרייתי.
 
שימושים עיקריים: כיבים בחלל הפה, טחורים, העדר ווסת, ברונכיטיס, אקזמות,
דלקת חניכיים, פטרת הפה, שיעול כרוני.
 
שימושים קוסמטיים: קמטים, עור סדוק, אקזמות, פטריות.
 
אזהרות: לשימוש חיצוני בלבד. אסור לשימוש בזמן הריון.

שרף מור:

 

 בחזרה לרשימת השמנים

הוספה למועדפים  |  הפוך לעמוד הבית  |  מפת האתר  |  כתבו לנו [חזור למעלה]
כל המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, אינו מהווה המלצה לטיפול מכל סוג שהוא או תחליף להתייעצות עם איש מקצוע מוסמך.
יש להיוועץ עם רופא או מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי מזון או תכשירים מכל סוג שהוא.
לייבסיטי - בניית אתרים