הפורום הנטורופתי  |  


דף הבית >> שמן סנדלווד (עץ האלמוג)
 
שמן סנדלווד (עץ האלמוג) SANDALWOOD/ SANTALUM ALBUM
 
השמן מופק מליבת הגזע ומקורו בהודו.
   
תכונות: מרגיע, נוגד עוויתות, אנטי בקטריאלי, מכייח, אפרודיזיאק (מעורר מינית), מחזק את מערכת החיסון,
מחטא, מרגיע את העור, משתן, מחזק כללי, מכווץ, אנטי דלקתי.
 
שימושים עיקריים: בעיות של דרכי הנשימה (דלקת ריאות, שיעול, כיוח ליחה, אסטמה, ברונכיטיס), כאבי גרון,
בעיות של דרכי המין, קרירות מינית, אימפוטנציה, נדודי שינה, דיכאון, בחילות, הקאות, חתכים וסדקים, דרמטיטיס.
 
בהיבט הנפשי: השמן מרגיע, מעניק שלווה, מתאים לטיפול בדיכאון ולהפגת מתחים.
עוזר להתחבר לאני הפנימי ומעורר תקווה ואופטימיות.
 
שימושים קוסמטיים: טוב לכל סוגי העור. מצוין לעור מבוגר ורפוי, גירויי עור, גירודים, עור יבש, סדוק, אקנה,
סבוריאה, פסוריאזיס.

עץ הסנדלווד:

בחזרה לרשימת השמנים

הוספה למועדפים  |  הפוך לעמוד הבית  |  מפת האתר  |  כתבו לנו [חזור למעלה]
כל המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, אינו מהווה המלצה לטיפול מכל סוג שהוא או תחליף להתייעצות עם איש מקצוע מוסמך.
יש להיוועץ עם רופא או מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי מזון או תכשירים מכל סוג שהוא.
לייבסיטי - בניית אתרים