הפורום הנטורופתי  |  


דף הבית >> שמן עץ התה
 
שמן עץ התה  TEA TREE/ MELALERC ALTERNIFOLIA
  
השמן מופק מעלי הצמח ומקורו באוסטרליה.
 
תכונות: אנטי פטרייתי, מחטא חזק, אנטי בקטריאלי, אנטי ויראלי, נוגד כאב, מחזק מערכת חיסונית,
מאחה פצעים, מכווץ, מכייח.
 
שימושים עיקריים: מחלות דרכי הנשימה, ליחה, שיעול, כאבי גרון, שפעת, דלקות בחניכיים ובפה,
פטריות ברגליים או בוגינה, קנדידה, ריח רע בפה, עקיצות, כוויות, כינים, כל גירויי וזיהומי העור
(תפרחת חיתולים, אקנה, דרמטיטיס, יבלות, פריחות) דלקות בדרכי השתן.
שמן "עזרה ראשונה" מצוין.
 
שימושים קוסמטיים: טוב לאקנה.
 
הערות: עץ התה הוא אחד השמנים היחידים שיכולים לבוא במגע ישיר על העור ללא שמן נשא (בסיס),
אך מומלץ לעשות זאת רק במצב של עזרה ראשונה.
להיזהר עם ילדים קטנים ותינוקות- להשתמש בכמות קטנה ומדוללת עם שמן נשא.
 
עץ התה האוסטרלי:

            בחזרה לרשימת השמנים

הוספה למועדפים  |  הפוך לעמוד הבית  |  מפת האתר  |  כתבו לנו [חזור למעלה]
כל המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, אינו מהווה המלצה לטיפול מכל סוג שהוא או תחליף להתייעצות עם איש מקצוע מוסמך.
יש להיוועץ עם רופא או מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי מזון או תכשירים מכל סוג שהוא.
לייבסיטי - בניית אתרים