הפורום הנטורופתי  |  


דף הבית >> שמן רוזווד
 
שמן רוזווד ROSEWOOD
 
השמן מופק מכל חלקי העץ ומקורו בהרי האנדים בפרו ובברזיל.
 
תכונות: מאחה רקמות, מרגיע, אפרוזידיאק (מעורר מינית), מחטא, אנטי פטרייתי, מאלחש, מחזק את מערכת החיסון.
 
שימושים עיקריים: קרירות מינית, הרגעה, טיפול בעור, שחרור שרירים.
 
בהיבט הנפשי: השמן מרגיע, עוזר להתכנס פנימה, מעניק אנרגיה חיובית, מעודד ומרומם מצב רוח.
שמן מאוד מדיטטיבי. עוזר למצב של פחדים, חרדות, טראומות נפשיות, קיבעון.
 
שימושים קוסמטיים: מחדש תאים, מחזק סיבי קולגן ואלסטין. מצוין לעור מבוגר, קמטים, צלקות, סימני מתיחה,
קופרוז (נימי דם בולטים בפנים), אקנה, דרמטיטיס, לשמירה וטיפוח העור.
 
רוזווד:

          בחזרה לרשימת השמנים

הוספה למועדפים  |  הפוך לעמוד הבית  |  מפת האתר  |  כתבו לנו [חזור למעלה]
כל המידע באתר זה הינו לצורכי אינפורמציה בלבד, אינו מהווה המלצה לטיפול מכל סוג שהוא או תחליף להתייעצות עם איש מקצוע מוסמך.
יש להיוועץ עם רופא או מטפל מוסמך לפני השימוש בתוספי מזון או תכשירים מכל סוג שהוא.
לייבסיטי - בניית אתרים